INGYENES SZÁLLÍTÁS NOVEMBER 30-IG!

5 AM

19.990Ft

Törlés

10 ujjas technológia

A nyomatok felsőkategóriás nyomtatóval készülnek, viszont minden mást a két kezünkkel csinálunk, igazán nagy odafigyeléssel.

Magyar bolt

A vászonképeinket kisüzemben készítjük, helyi asztalos mester által készített keretre feszítjük, alapanyagainkat magyar cégektől szerezzük be és 3-5 napon belül eljuttatjuk hozzád a képeket.

30 napos pénzvisszafizetés

Mégsem illik a szobádba a kép, másikat választanál, neadjisten' megsérült? Az oldal alján megtalálod a magán telefonszámomat, nyugodtan hívj fel vagy dobj egy emailt és segítek!

Egyszerre dekorál és eszedbe juttatja a helyes mentalitást

Jól tud jönni egy kis külső motiváció nehezebb reggeleken vagy épp egy rosszul sikerült tárgyalás után.

Odaszögezi a tekinteteket

Lesz mit dícsérni a vendégeidnek az új lakásodban vagy az ügyfeleidnek az irodában. Garantáltan motiválóbb és menőbb lesz a környezeted, mint eddig valaha.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Jellemzően 3-4 munkanap. Amennyiben sürgős esetről van szó, ajándékba készülne, keress telefonon és kitalálunk valamit.

A szállítási díj 990 Ft, az ország egész területére. NOVEMBER 30-IG INGYENESEN SZÁLLÍTUNK.

A házhozszállítást a GLS futárszolgálata végzi.

Online bankkártyás fizetés, illetve utánvét lehetséges. Az utánvétnél a futárnál lehet készpénzzel és bankkártyával is fizetni.

A vászonképeinket akasztóval látjuk el, úgyhogy készen állnak az akasztásra. Nem nehezek, ezért egy szög vagy csavar a falba és már fent is van. Ha nem vagy ezermester, kérj segítséget valakitől. :)

Barkácsboltokban lehet kapni ragasztós megoldást is, ha nem szeretnél furkálni.

Kisebb képet könnyedén tudunk csinálni és postázni. A nagyobb képek esetén a szállítás tud problémás lenni, mivel egy bizonyos méret felett nem vállalják a futárszolgálatok. Ha egyedi méret igényeid vannak, írj az artemick@artemick.hu-ra.